Westeringh Flowers B.V.

“In Varik, een pareltje in de Betuwe, staat onze moderne kas van 3,2 hectare waar we al 15 jaar de schitterende Madiba bloemen telen. Samen met Dekker Chrysanten hebben we het merk gebouwd en internationaal zien groeien naar retailers, groothandels en bloemisten. Daar zijn we best trots op. Als we in het buitenland een bloemenzaak zien, moeten we ook altijd even naar binnen en naar Madiba vragen.

We zijn een familiebedrijf en hebben in 2006 het bedrijf overgenomen van vader Henk van de Westeringh. Duurzaamheid vinden we heel belangrijk, daarom zijn we MPS gecertificeerd en gebruiken we biologische bestrijdingsmiddelen. We hoeven niet de grootste te zijn, maar wel graag de beste.

Samenwerken vinden we belangrijk, zoals met Dekker Chrysanten, ook een familiebedrijf, waar net zoals bij ons normen en waarden centraal staan. Ook werken we graag samen met de andere Madiba telers Kees de Jongh en Maurice van Tuijl, zodat we van elkaar kunnen leren en natuurlijk elkaar scherp houden om dagelijks topkwaliteit Madiba bloemen te leveren.”

John & Linda van de Westeringh