Assortimentsoverzicht

Madiba Deco

Nieuw in het assortiment is de decoratieve Madiba. De decoratieve kleine bloemen zijn een krachtige en kleurrijke verbinder in elk boeket. En met dezelfde sterke eigenschappen als de daisy, spider en pompon maken de met de deco het Madiba segment compleet. Wij kunnen niet wachten om het kleurenpakket aan te vullen.

Volledige assortiment
Madiba Deco
Madiba Daisy

Madiba Daisy

Nieuw in het assortiment is de decoratieve Madiba. De decoratieve kleine bloemen zijn een krachtige en kleurrijke verbinder in elk boeket. En met dezelfde sterke eigenschappen als de daisy, spider en pompon maakt Madiba Deco het Flower Power aanbod compleet. Wij kunnen niet wachten om het kleurenpakket aan te vullen.

Volledige assortiment
Madiba Daisy
Madiba Pompon

Madiba Pompon

De naam zegt het al: de pompon heeft kleine gekleurde pompoentjes, die met minimaal 30 bloemetjes aan een steel zorgen voor de kleurrijke en bijzondere vulling van menig boeket of arrangement. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren en als mix. De reacties van groothandels, retailers en bloemisten uit de hele wereld zijn heel positief.

Volledige assortiment
Madiba Pompon
Madiba Spider

Madiba Spider

Ons nieuwste Madiba type is de Spider, met unieke decoratieve ‘spinvormige’ bloemetjes. Nu nog verkrijgbaar in wit, maar uitbreiding met andere kleuren zal niet lang meer duren. Ook de Madiba Spider is een kleurrijk verbinder met een vaasleven voor de consument van meer dan twee weken na aankoop.

Volledige assortiment
Madiba Spider