Assortimentsoverzicht

Madiba Anemoon

Madiba Anemoon

Met zijn diep zwarte hart en helder gele bloemlintjes is onze eerste anemoon-vormige Madiba een opvallende verschijning! Dankzij de unieke bloemvorm fungeert deze nieuwe Madiba lijn als kleurrijke verbinder, bruikbaar in vrijwel ieder boeket en bloemwerk!

Volledige assortiment
Madiba Anemoon

Madiba Deco

Nieuw in het assortiment is de decoratieve Madiba. De decoratieve kleine bloemen zijn een krachtige en kleurrijke verbinder in elk boeket. En met dezelfde sterke eigenschappen als de daisy, spider en pompon maken de met de deco het Madiba segment compleet. Wij kunnen niet wachten om het kleurenpakket aan te vullen.

Volledige assortiment
Madiba Deco

Madiba Daisy

De enkelbloemige Daisy is de klassieker in ons Madiba assortiment. Sinds de introductie is het aanbod uitgebreid tot maar liefst 8 kleuren. Met Afrikaanse stedennamen als herkenning en eerbetoon aan de roots van het merk. Madiba Daisy is beroemd om het indrukwekkende grote volume en lange leven in een boeket.

Volledige assortiment
Madiba Daisy

Madiba Pompon

De naam zegt het al: de pompon heeft kleine gekleurde pompoentjes, die met minimaal 30 bloemetjes aan een steel zorgen voor de kleurrijke en bijzondere vulling van menig boeket of arrangement. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren en als mix. De reacties van groothandels, retailers en bloemisten uit de hele wereld zijn heel positief.

Volledige assortiment
Madiba Pompon