Madiba®: een uniek merk

Wij geloven dat we met Madiba kunnen bijdragen aan een kleurrijker leven voor al onze ketenpartners, voor consumenten en voor mensen in Tanzania. Het merk Madiba staat daarbij voor Betrouwbaar, Rendement en Kleurrijk verbinder.

Betrouwbaar

Madiba wordt met passie geteeld door deskundige en betrouwbare Nederlandse telers voor een optimaal kleurrijk product met gegarandeerde lange houdbaarheid en vulling in boeketten. Waarbij Dekker Chrysanten als betrouwbare veredelaar en ras ontwikkelaar garant staat voor de topkwaliteit van het uitgangsmateriaal en het eindproduct. Zie voor meer informatie www.dekkerchrysanten.com.

Rendement

Iedereen in de keten profiteert van Madiba: telers met een hoge opbrengst per vierkante meter, exporteurs en groothandels door ‘low waste’ en een breed aanbod, retailers en bloemisten door mooi gevulde margerijke boeketten en consumenten met een ‘opgefleurd’ interieur waar ze lang van kunnen genieten. En niet te vergeten de mensen in Tanzania door de bijdrage van Madiba aan een beter leven.

Kleurrijk verbinder

Net als Nelson Mandela is Madiba een kleurrijk verbinder en brengt het bloemen van diverse kleuren en mensen bij elkaar. We kunnen dat alleen samen met onze ketenpartners en waarderen enorm hun bijdrage daaraan. Daarnaast ondersteunen we als eerbetoon aan Nelson Mandela diverse sociale projecten in Tanzania, zoals de Stichting Sengerema.

Stichting Sengerema

Sinds 2008 biedt de Stichting Sengerema kansarme Tanzaniaanse jongeren de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Vaak hebben ze door geldgebrek hun opleiding moeten afbreken. De stichting geeft ze opnieuw scholing en de mogelijkheid voor microkrediet als ze een goed plan hebben voor een eigen bedrijfje. Inmiddels hebben ruim 800 jongeren opleidingen gevolgd en zijn er mede dankzij onze steun meer dan 300 nieuwe bedrijfjes door jongeren gestart in Tanzania.

Wil je ook bijdragen aan sociaal project in Tanzania? Mail dan voor meer informatie naar info@madiba.nl

 

 

Flower Power

De merkbelofte van Madiba is “Flower Power”. Want we zijn niet zomaar een bloem:

  • Madiba heeft krachtige bloemen met een vaasleven van minimaal twee weken na aankoop door de consument.
  • Madiba voegt kracht, volume en kleur toe aan elk boeket of arrangement.
  • Madiba is een krachtige kleurrijke verbinder in de keten.
  • Madiba draagt bij aan een beter leven in Tanzania.

Het is dus niet voor niets dat we Flower Power hebben toegevoegd aan ons nieuwe kleurrijke logo.