Een fijne Valentijn met Madiba!

Héél véél liefde
Met 14 februari op de agenda staat deze periode standaard in het teken van Valentijnsdag, de dag waarop we onze geliefden wat extra waardering geven door middel van een cadeautje, kaartje en natuurlijk ook een mooie bos met bloemen. Vanuit Madiba vonden wij dat ons assortiment daar niet aan mocht ontbreken en daarom besloten wij om maar liefst 160 handelspartijen in het zonnetje te zetten met een prachtig Valentijnspakket.

A long lasting love…

Madiba staat voor een aantal merkbeloftes. Zo staat het bekend om de vele bloemen aan één tak, de vele verschillende vormen en kleuren waarin het beschikbaar is en zijn waanzinnig lange vaasleven. Zodoende dat de uitdeelactie in het teken stond van “Long lasting flowers for a everlasting love”.

Warm ontvangen

Gekleed in een valentijn-rode outfit en met een goed gevulde giftbox onder de arm is ons team een groot aantal handelspartijen langs gegaan. Of het de outfit was, of het zicht op een Valentijsgeschenk houden we in het midden, maar de actie werd overal zeer warm ontvangen. Met de vele lachende gezichten die ons met onze binnenkomst overwelkomde, kijken we dan ook terug op een zeer geslaagde actie!