Bloemenkwekerij Kees de Jongh

“Madiba is een heerlijk product om mee te werken, de bloem is uniek, heel sterk en heeft een hoge sierwaarde. Ik ben in 2010 gestart met het telen van Madiba en heb er nog geen dag spijt van gehad. Vooral nu er steeds meer varianten bijkomen zoals de Madiba Pompon in verschillende kleuren en de nieuwe Madiba Spider. Wij telen daarom nu voor 100% Madiba.

In 2018 hebben we ons bedrijf volledig vernieuwd met de allernieuwste technieken en hebben we diverse investeringen gedaan in duurzaamheid. Zo hebben we zonnepanelen op het dak en telen we voor 99% biologisch. We verminderen ons afval en zijn aan het kijken naar milieuvriendelijke bloemhoezen.

Madiba is een sterk merk en dat moet natuurlijk zo blijven, daarom moet de kwaliteit van onze teelt altijd op het hoogste niveau liggen. Ik bemoei me daar altijd persoonlijk mee en controleer iedere kar voor die de deur uitgaat. Ik ben trots op Madiba en deel dat als hoofdsponsor van de voetbalvereniging in Waardenburg ook graag met mijn directe omgeving.”

Kees de Jongh